Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

..."θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους"...


Αγαπητοί φίλοι "συμπλόγκερς" γεια σας. Αναχωρώ αύριο για μια περιήγηση που χρόνια ονειρευόμουν. Εκεί που έφτασαν οι Αργοναύτες αναζητώντας το χρυσόμαλλο δέρας. Εκεί όπου ο Ορέστης ξαναβρήκε τη χαμένη του αδελφή. Εκεί όπου Έλληνες οραματιστές έβαλαν το σπόρο για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού. Εκεί όπου ο Ελληνισμός άνθησε για αιώνες πριν ξεριζωθεί. Μια 15ήμερη κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα. Ελπίζω η πραγματικότητα να μη διαψεύσει τη φαντασία. Σας χαιρετώ και εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους.


10 σχόλια:

  1. Καλές διακοπές, πλούσιες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και όσο χαλάρωση χρειάζεσαι.
    Πατριάρχης Φώτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2:49 π.μ.

    καλές διακοπές επίσης σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλα να περασεις ζηλευω......και γω θαθελα να παω κρουαζιερα.σ¨'αυτα τα μερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ούριο άνεμο να πλέετε και να βρείτε την Αία και το χρυσόμαλλο δέρας. Θα περιμένουμε εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό σου ταξίδι φίλη αγαπημένη να μαζεύψεις εκεί που θα πας πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και αισθήματα δυνατά για να ΄χεις να μας διηγείσαι. Εύχομαι στο αεροδρόμειο της Λάρνακας να μην δυσκολευτήκατε πολύ. Η παρέα σας περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ταξίδι, θα δεις τοπία μοναδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ταξίδι και να μας φέρεις το 'χρυσόμαλλο δέρας'... σε ταξιδιωτικές εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγηαπητοί φίλοι, ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας που φαίνεται...έπιασαν τόπο. Πέρασα υπέροχα, οι εντυπώσεις όμως θα αργήσουν λίγο να γραφτούν. Σας χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα περάσεις καλά, αφού το ονειρεύεσαι κι όταν θα μπαίνεις σε λιμάνια, σε εξωτικά νησιά - μην σκεφτείς, ότι η πόλη σου σ ακολουθεί- οι ποιητές ταξιδεύουν με την φαντασία, οι κοινοί θνητοί, αγγίζουν και γνωρίζουν, ότι επιθυμούν.
    ΑΛΚΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα περάσεις καλά, αφού το ονειρεύεσαι κι όταν θα μπαίνεις σε λιμάνια, σε εξωτικά νησιά - μην σκεφτείς, ότι η πόλη σου σ ακολουθεί- οι ποιητές ταξιδεύουν με την φαντασία, οι κοινοί θνητοί, αγγίζουν και γνωρίζουν, ότι επιθυμούν.
    ΑΛΚΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή