Σάββατο, Ιουλίου 16, 2016

Καλό καλοκαίρι !




Θα απουσιάσω για λίγο απ' το blog. Φεύγω αναζητώντας ένα κόσμο πιο γαλήνιο, πιο ειρηνικό απ' τον δικό μας. Υπάρχει άραγε στους ταραγμένους μας καιρούς;

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

12 σχόλια:

  1. Καλο καλοκαιρι και σε εσας! Το ιστολόγιο σας είναι υπέροχο και σας ευχομαι καλη συνεχεια! θα ηθελα όμως να σας ρωτησω πως βαλατε μουσική στην αρχική σελιδα??? Προσπαθώ να ανακαλύψω εδω και καιρό τον τρόπο προκειμένου να βαλω μουσική και στο δικό μου ιστολόγιο..αλλα δυστυχώς χωρις επιτυχία...
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα καλά σου λόγια και τις ευχές θερμά ευχαριστώ, αγαπητή Κυριακή. Όσο για τη μουσική είναι κάπως περίπλοκο για να σου το εξηγήσω γραπτώς. Ξεκίνα από το SCM Music Player (όπως φαίνεται στο πάνω μέρος της σελίδας μου) και ακολούθησε τις οδηγίες.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!!! Θα το προσπαθησω και ελπιζω να τα καταφερω!!!

      Διαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι.
    Ήρεμο.
    Αποφορτισμένο.

    Με δυο βιβλία να σε κρατάνε ήσυχη,
    με δυο βιβλία να σε κρατάνε ανήσυχη!
    Πατριάρχης Φώτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλτατε. Τα δυο βιβλία τα πήρα όμως κανένα δεν μπόρεσα να τελειώσω. Η γνωριμία με άλλες χώρες κι άλλους λαούς είναι ένα βιβλίο άλλου είδους, εξίσου ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  3. Καλό καλοκαίρι δεσποσύνη! Εάν η ψυχή σου είναι γαλήνια, μην φοβάσαι τους ταραγμένους καιρούς... Όπως ήρθαν θα περάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό καλοκαίρι αγαπητή Αναγνώστρια! Οι καιροί πάντα ήταν ταραγμένοι, απλώς τώρα διαφημίζονται περισσότερο ως τέτοιοι από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Λητώ μου. Αισιόδοξο το μήνυμά σου.

      Διαγραφή
  5. Στο καλό, καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ. Ξεκούραση σωματική δεν μπορεί να υπάρχει σ' αυτού του είδους τα ταξίδια. Πνευματική και ψυχική οπωσδήποτε.

      Διαγραφή
  6. Αγαπητή anagnostria, σου εύχομαι να πας γυρεύοντας (κατά το δαίμονα εαυτού σου) και να βρεις την γαλήνη που χρειάζεσαι :) Καλή ξεκούραση! Σε περιμένουμε για νέες αναγνώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αναγνώσεις μου, αγαπητέ Στέφανε, θ' αργήσουν κάπως. Δεν ξέρω ποιος με θυμήθηκε και με διόρισε μέλος της κριτικής επιτροπής για τα Κρατικά Λογοτεχνικά βραβεία της Κύπρου κι έτσι έχω να διαβάσω όλη τη λογοτεχνική παραγωγή του 2015! Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να δημοσιεύω τις απόψεις μου. Θα γράψω όμως τις εντυπώσεις μου από το ταξίδι κι αν τα καταφέρω και για κανένα άλλο βιβλίο που δεν είναι υπό κρίση.

      Διαγραφή